Chilches til Valencia og leiebil derfra.

Det var en fantastisk, men kort dag. Sykla fra Chilches til Valencia, ble en kort parade med vinden litt bakfra. Lå å i et deilig driv fra 30-35 hele veien, ble 48km. Lykke, har ikke hatt mange sånne daga 🤪 Synd at det ikke kunne vært sånn hele tiden, da hadde det blitt fulle dagsetapper på 150-200km.

Litt vemodig er det da jeg fant ut at dette ble siste dagen på tur. Skulle ta tog til Alicante, men fikk ikke ha sykkelen med før i morgen kl 16:30. Det gidda æ ikke, fant en leiebil å stua sykkelen inn der og fisa ned te Cabo Roig ved Torrevieja. Drawback eller lykken er at den må leveres ved togstasjonen i alicante i morgen så da får æ mæ en kosetur på ca 70km uten vesker, æ e spent! 🤪

Kom som sagt te Valencia, traff en kompis, tok en lunch og så surra vi rundt i den vanvittig nydelige byen! Dit må æ tebake, fantastisk park som går gjennom byen!

Er ellers installert i huset te mamma å typen, her blir base for litt avslapning noen dager!

Almanera, sånn festningsgreie på toppen.

El Puig, gammelt dekorative greier.

Valencia, nyyydelig lekker by! Fantastisk og selskap. Drawback var togtjenesten, men fant leiebil. Alt orne sæ.

I dag ble det en kort tur pluss litt bysykling med omvisning i parken.

I morgen kjører jeg og dyret til alicante så suser vi forhåpentligvis tilbake. Er litt spent da hun er litt nervøs av seg når jeg ikke har vesker på henne. Er litt spent på å se om værmeldingen holder, dem truer med medvind.

Hurra for 17. Mai og all lykke te alt og alle fra mæ å dyret!

Måtte redigere litt, har den totale ruten jeg har fulgt mer eller mindre. Mulig det kan legges på ca 50% da æ surrer så mye 🤪

Malpensa International AirPort te Valencia…

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s