Rødvinsmarinerte lår, Barcelona-Tarragona

Har hatt noen fantastiske dager i Barcelona der æ har blitt bespist og rødvinsmarinert på middagsbesøk torsdag, fredag og lørdag. Stor lykke å kjenne så fantastiske folk.

Hotellet, Gràcia. Æ e skeptisk, i natt banka det på flere ganger. Æ ba dem forsvinne, trodde det var noen fulle gjester… Det var det ikke, etter hvert kom æ mæ opp å fikk studert faenskapet etter æ åpna døra. Var en fra resepsjonen med en sånn diger eskorte. Dæm mente æ bråkte, naboan klaga! Æ lurte på om æ snorka så høyt, men da så det ut at dem senka skuldran å forsvant. Var litt bråk fra puben, men det kunne ikke æ stå til ansvar for.

Det ente med at æ forsov mæ i morrest, te 09:30… Balle, men det var bare å komme sæ opp, spise noe frokost og starte dagens etappe.

Var litt bakka rett etter Barcelona, sterkt trafikkert, men folk e sinnsykt rå på å holde avstand og mye roping ut bilvindua med tilhørende tommelen opp, artig! 😊 Ellers så ble det observert et par på veien, han hadde fått ho dressert så godt at baggasje var lasta på hennes sykkel og han hadde skulderveske med tilhørende iPod. Vet ikke om æ skal være imponert…

Traff også et godt voksent par fra nord om Bergen, stoppa å prata litt, dem hadde sykla fra Alicante, æ ble imponert!

Barcelona, nydelig by!

Castelldefels, dagens lunch.

Ble et bilde fra Sitges.

Vilanova i la Geltrú

Vendrell, nydelige strender.

La Platja del Francàs, jernbaneundergang, vurderte vaselin, men det gikk!

Torredembarra, nydelig sted.

Tarragona, dagens mål! Bilder av byen og noe forfallent gammelt romerske greier.

Planen var å ta toget herfra, men æ ble så veldig glad i motvind i dag at æ fortsetter på hjul. Aner ikke når æ hopper på tog til Alicante. Får se ka som skjer.

Dagens etappe gikk med rødvinsmarinerte lår og kraftig motvind. Litt skeptisk da æ kom fram te at det faktisk var greit. Det kunne vært værre, 0-grader å regn e ikke høyest på lista…

Sangria e godt!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s