Narbonne-Plage til Saint-Cyprien.

Fikk tidenes kalddusj. Skulle ned til frokost og sykkelen var borte fra gangen der jeg hadde satt den. Magen knøt seg, sinnet pressa på og nesten full utblåsning av frustrasjon og sinne, men så åpna æ døra til resturanten! Dær sto ho, servitøren hadde satt ho litt sikrere plass, syntes hun så ensom ut i gangen.

Gjensynsgleden var ubeskrivelig, ble en lang klem og noen kopper kaffe.

Dagen i dag var et eksperiment, fant ut at æ skulle følge GPS dama nesten blindt… Det var ikke lurt, hun sliter med høyre og venstre, samt road, bikepath, paved, trail off mye annet… Ble mange overraskelser. Som sykle en mil inn i intet, hun sier right on road, men eneste mulighet er klatring til venstre. Gruissan, veldig behagelig uten trafikk, men enden savna jevn asfalt! Narbonne, Ho sa til venstre, måtte gi opp etter hundre meter uti myra, snudde å tok til høyre. Det fungerte bedre!

Port-la-Nouvelle, fantastisk kanal å sykle ved. E litt usikker på krokodiller her? Så i sidesynet noe som sklei ut i kanalen og det var mye større enn en oter, kanskje mer som ei ku. Litt skeptisk, men kom fra det med alle lemma og sykkelen i behold.

Leucate, 10km på pokk og så over på gjørme og sand. Igjen, ta til høyre… Sia ho var så bestemt å æ så lydig så valgte æ å følge te æ nesten måtte svømme. Da var det langt tebake for å snu. Æ valgte min taktikk, æ så noen spor som gikk utover sanda og dem fulgte æ. Det orna sæ max!La Franqui nydelig lite sted. Turn right to hiking path, de gikk det rett ned og æ klok av skade gjøre det motsatte… Æ klatra oppover, ho e tung!

Leucate, igjen! Denne gangen etter mye klatring så havna æ på «høyfjellet», kunne ikke se noen folk, men kom fram te at det hadde vært folk der de siste ti år, så æ kjørte videre. No e æ totalt uten retningssans, men kunne se et sånn kirkespir og æ satsa i rett retning. Ble veldig bratt og litt tryning i buskas og sånt så orna det sæ. Skulle hatt fulldemperen og full kroppsbeskyttelse, da hadde det vært fantastisk gøy!Grau de Leucate, enden på knal og artig sted.

Fortsatt i Leucate området. Nydelig plass å sykle! Torreilles, sykkelbro.

Saint-Cyprien-Plage, tatt fra balkongen på hotellet. Ble litt regn i kveld.

I dag ble det en fantastisk artig etappe og låran synes det var så artig at fortauskanta virker bort imot uoverkommelig.

I morra tar æ mæ en dag på kafé her i området og slapper av så godt som mulig.

Oi, æ har bikka 1000km i dag så langt. Lykken e stor! 😊🚲🕺

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s