Cassis te Fos-Sur-Mer

Dagen i dag starta i Cassis, en nydelig liten by som ligger i en bukt omkranset av fjell… Tenkte dæven da æ sykla ned dit i går, veldig svingete og skivebremsene var nesten rødglødende. Meeen det orna sæ, tok inn på et fantastisk lite hotell, rusla litt rundt og fikk te slutt skjønnhetssøvnen min. Det kan være lurt å la vær å studere løypeprofilen før en legger seg. Æ lå å trokka i søvne å klorte i puta.

Starta dagen med en god frokost og gikk til verks på oppoverbakkene med motvind. Brukte vanvittig lang tid å komme mæ vekk, men omsider slapp æ ut med møre skanka. De første ca 50 km var det oppover og det røyna godt på, var ikke i tvil et sekund om at æ var i livet. Fikk stresstesta blodpumpa og kan konstantere at den funker enda!

Tok lunch en plass som heter Laure tror æ det var. Der funka ikke kortet og det måtte sykles tilbake et par km for å finne minibank. Æ var ikke superhappy, men det orna sæ.

Forlater Cassis, starte dagen med bortimot 60% stigning og stive skanka… Fin utsikt va det iallfall!

Bilde av mæ, lett forstyrra med elg i panna.Fra Cassis e det ikke så langt til Marseille.

Marseille, blir stort sett bare transport igjennom byan da det e ikke så digg å sykle dær. Fint e det no uansett, men blir bare stress å finne sikker plass te sykkel.

Marseille- Les Riaux

Martigues, Nydelig liten by.

No e æ en plass som heter Fos-Sur-Mar på et fint lite ** Hotell Azur. Ble en liten etappe i dag på ca 75km, meeen æ e på ferie for å slappe av. Ikke sprenge skankan 😜 Har vært vanvittig motvind og hadde så sterk sidevind til tider at æ vurderte å lægge mæ å hosjøl flat på stien. Vi sto han av. No e senga inntatt, det har begynt å regne, ute…

i morra e det en ny dag og håoer vinden løyer litt. Det e veldig flatt her i området, men det hjelper ikke når en må stå å sykle i timesvis. 🕺🚲

4 kommentarer om “Cassis te Fos-Sur-Mer

  1. Mye fine små bya der nede 🙂 bra at det regne ute om ikkje ainna 🙂

    Go tur videre

  2. Var noen ganger i Martigues for 18-19 år siden, er (var) en gassterminal vi leverte til der. Nydelig liten plass med kjempetrivelig folk.

    1. No var ikke æ så lenge der å ble kjent med så mange, men må si at det var et nydelig sted. Egentlig fantastisk over alt bort sett fra et og annet rene turiststeder der det er helt dødt da det ikke er sesong enda.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s