Ny dag, starta i Italia og bikka grensen te Frankrike, har vært opptrekker te ræsergutta…

Tatt det rolig i dag også. Blir mye stopp og titting. Mye flott å se. Hadde en regnskyll og da æ hadde fått på regnjakke så slutta det. Har frosset og hatt det tøft. Temperaturen gikk ned til 21 grader og så fikk æ servert et lite glass lunkent øl til lunchen, det skulle være stort. Det kunne vært værre 🕺😆

Kjenner litt antydninger te «blåste» knær, men tar det litt rolig og knasker voltaren noen dager så dritten ikke får «sette sæ».

Mye av ruta i dag gikk på nedlagt jernbane trasé, ikke ille bortsett fra alle de gamle toillingan i slutten av tredve pluss som sykler som ville dyr. Og småfrekk, hadde noen i hekken noen km der dem brukte mæ som opptrekker. Æ drar mye vind med alt utstyret så det funker nok. Fant ut at æ skulle sprenge dem, men etter 5-8km så måtte æ gi opp… La mæ tætt på hjul og cruiset ei stund, men da fant dæm plutselig ut at dem måtte hvile. Var noen av dem som tok mæ igjen etter ca en time, men dem snudde da æ kom te grensa.

No har æ tatt kveld, har hatt mæ en spasertur og spist en fantastisk baguette med tomat og mozzarella! Ikke feil i Frankrike.

Tror byen heter Menton eller noe med Rockebrune CAP Martin. Merkelig, men det e demmes valg.

Bilder fra i dag følger.

Diano Marina, nydelig lite sted.

Noen steingreier ved Imperia.

Kanonsykkel i Imperia.Imperia nydelig liten by rett før Frankrike.

Ospedaletti, en fantastisk liten by. Her forbi går den gamle jernbanetraseen. Nydelig å sykle på!

Han Jesus, Ventimiglia og grensepassering te Frankrike. Her er det faktisk bemannet med sånne grensefyrer. Trodde det var veldig EU her, men mulig æ tar feil.

Så til sist har vi i rekkefølge, Menton, Camporosso, Roquebrune-Cap-Martin og skankan mine mens æ skriv i Roquebrune-Cap-Martin på hotellet.

I morgen er det en ny dag og ny etappe. Lykken e stor! 😊🚲🚴🏻‍♂️🕺

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s