LadyMoon eller noe, DET er ikke standard camping!

Da var en ny dag unnagjort. Turen i dag gikk fra Genova til Andora (Italia). Ble ca 105km i dag. Stoppa tidlig da æ trenger litt restitusjon.

Fantastisk dag på setet, begynte sent, ca kl 9.30 og kom fram te Andora kl 16.

Underveis fra i morrest så løsna det i låran og var ikke så mye motvind. Fine veia, omtrent som te Brensholmen. Fikk en overraskelse underveis. Stoppa på en sånn campingresort, tror det var LadyMoon eller noe den het. Dem hadde basseng, hytter, sånn bargreie, ivrige damer. Tok en kaffe lungo med en av jentene og hun kunne fortelle at hun hadde tatt seg fri i helga og var …, æ ble så surrete i hode at det eneste æ stamma fram var at æ måtte sykle, viktig å sykle… 😂 Det gikk opp for meg at æ var stokke teit en time eller to etterpå, men da var æ long gone…

Ble en mektig lunch fikk samla mæ litt og fant ut at æ måtte på hjul videre, mot Spania!

Når det e sagt så var dem mye annet fint å se på, sånn hav og stein.

Her er i området med Arenzano. Nydelig sykkelvei på nedlagt jernbanestrekning. Tror Campingen var i området, men det ble mørkt ei stund.

Savona, her gikk det så radig unna at æ måtte trokke litt i trafikken, fantastisk spenst i låran 🤪

Noli området, nydelig liten Rivierasak og artig vei. Kom på at hjelmen e hjemme, mye grus oppigjennom grus/fjellgreie.

Pietra Ligure, husker ikke helt, men det var fint dær. Laigueglia, nydelig asfalt, stigning og lykkelig av erfaring, det kommer en nedoverbakke! Den ble svingete og smal og måtte passere en haug med biler og motorsykler! Lykken e stor!

De siste bildene er fra Andora, de to første er fra balkongen te rommet. Her stemmer det ikke helt med størrelse på rom og balkong, den er større enn rommet, og har en stol! Og så en plaststol, prøvde å ligge på magen i den, men gav opp. Gikk heller på puben for en club sandwich og en øl!Fint her i Andora og været er Ok, ca 25 grader.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s