Cash only, 5km tebake og øm i hækken.

Dagen begynte strålanes med en Ok frokost og en plan for dagen. Dagens plan Genova! Skulle være en sjarmøretappe på ca 90km. Det ble nok 100-110km etter litt retur og feilnavigering 😆

Kåken æ forlot i morrest i Pontecurone.

Turen gikk videre via flere fantastiske småbyer som.

Neste sted passert.

Voltaggio

Molini

Campomorone

Torrente Verde

Og de siste e fra Genova.

Må si det bror Henrik, pizzaen skulle være den beste som var å oppdrive her i høgget, men må si at din variant e ikke værre!

Ellers har dagen i dag vært ca 4-5 timer i oppoverbakke med mektig motvind. Fikk mæ te å tenke koffer en gjør sånt med sæsjøl, passe tett i hodet! Filosoferte om det var for å finne på noe «gøy» (motbakka og motvind e aldri artig!) Eller e det for å finne sæsjøl… DET kunne æ gjort på puben hjemme. Eller e det for å ha noe å prate om? Ble mange tanka rundt dette da æ hadde sykla et par tima oppover, spiser en sånn lunch og da æ skulle betale… Cash only, dæven. Eneste minibanken i området var 5km tebake, nedoverbakke og medvind. Dokker ser kor ståa var. Teit som æ var så gliste æ og plystret for mæsjøl og gunna nedover. Fikk tatt ut noen € og så innhenta virkeligheta mæ. Æ måtte tebake 🤪 Slitne lår, øm hekk og et stort smil fikk æ betalt regninga. Han servitøren var ikke snauere enn at æ fikk en flaske boblevann. (Vann med kullsyre, og æ var fornøyd)

Turen gikk noen timer i oppoverbakke, var så kokt i låran at æ måtte av ho sjøl å dytte! Tror det var topp 5 oppoverbakke gjennom tidene, men æ gliste for mæsjøl da æ vet at når det går oppover så kommer en nedoverbakke!

Tidenes nedkjøring, svingete og bratt. Tror det tok 30-40 min! Gliser enda, nestegang blir det pickup opp.

No e æ i Genova, byen som stort sett e vertikal. Vi skal ikke klage over bakka i Tromsø, men det e en fantastisk vakker by, deilig lite hotell. Bli her to netter, skal stå på hodet og leke vase for å roe ned enden.

3 kommentarer om “Cash only, 5km tebake og øm i hækken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s