Den sola flytter på seg…

I dag har mye av dagen gått i å komme seg ut av Milano. Det e en rimelig stor by og et sammensurium av gater. Prøvde trikset med sola fikst over venstre skulder. Det gikk ikke!

Måtte krype te korset å kjøpe mæ en sånn power bank, IPhone suger strøm. Fant etter mye om og men en sånn rute bort og faktisk ei passande ruta i rætt retning! Ble en av topp ti escape bort fra sånn by!

Milanobyen. Det har vært rundt 25-30 grader i hele dag. Ikke værst!Sykkelvei ut av Milano, ble en nydelig transportetappe!Æ, happy camper. Og lætt solbrent etterhvert. Burde ha tenkt på at æ e næsten transparent som en glassmanet! Alle sår gror.Garnityr for øye.sånn kanalgreie, fint å se på og fantastisk å sykle ved.

Da e ettermiddagen kommet å æ tar inn på et hotel villa liberty, var ikke det værste æ fant.

Ville ikke gjenta suksessen fra i går. Da begynte æ å lete kl 20. Hadde 1% strøm på telefon og så ingen hotell. Stoppa en Italiener for å spørre, da sto æ utenfor gårdagens overnattingssted. Bodde på et hotell som hete Admiral, fantastisk betjening og så mye kaffe æ greide å klemme innpå. Tror han blir våken ei uka.

3 kommentarer om “Den sola flytter på seg…

  1. It is great to see you on a bike trip again! I still remember the few days you spent in Bowling Green many years ago and talking as we rode out of town on your way to California. Stay safe and have a great time. Love the photos!

  2. Hærlig å følge dæ, Torleif. Må du kose vette av dæ. Det fortjæne du. Æ e SØKKMISUNNELIG! 😀

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s