På tur nordover med fly, imorgen sol og badeferie i Barcelona.

I skrivende stund er vi på tur til Tromsø fra Gdansk. Ble litt fuzz i med syklene da flyet er lite, meeen det hjelper å smile 😄

Vi har hatt en fantastisk tur fra Kraków til Gdansk og det har gått mer eller mindre som planlagt. (Vi dro uten en plan annet enn at vi skulle kose oss). Det ble ca 520km med alt fra kvikksandstier i dypeste skoger omringet at ekorn og gudan vet hva annet til autostradaer med tungtrafikk. Trikset for ettertiden en ser er å kaste GPS navigering i nærmeste dype brønn og gå for godt gammeldags kompass og kart.

Turen ble som kjent avslutta i Gdansk og har hatt fire fine nettet på et fantastisk spahotell dær kropp og sjel har blitt tatt vare på. Har til og med blitt griset til med sjokolade. Ble ikke helt kvitt sjokolade oljen med en gang og ble fortalt at den sticky og klebrige følelsen etterpå var helt normalt og at det var deilig 😄

Æ må innrømme at det ikke var det værste æ har vært med på og da dæm dro fram en sånn gedigen slipemaskin og fjerna to skonummer av fotan mine så hadde æ det suverent. Var som nye føtter 😜

 

Vi var på Ravmuseum og titta på greier.

 Gammelt fengsel i Gdansk, fæl historie, men fin utsikt.

Vakre Kotek i fjæra med et fantastisk Rav smykke hun fikk etter vi hadde en innføring i hvordan kontrollere Rav fra tokomponent. 

 

Fjæra.

 

Gofry (Vafla) 

 

Gedigen kaffekopp for høyre og venstrehendte! Fiffi sak!

 

Torleif sine føtter før dem ble slipet ned et par størrelser 😄 Torget med fontene med Neptun ikke Poseidon slik æ har sagt tidligere. Denne gangen uten Neptun…

 Fine Gdansk 😄  Gammel kran fra 1400 tallet!!!  Pappaen til Paulina, Andrzej. Fin fyr som viser modellen av kranen for sterkt svaksynte. 

 Paulina prøver luer ❤️

 Havn i Gdansk.

 

Bygater i gamlebyen.

 

Paulina gjør joga og tar bilder samtidig 😄

Paulina, Torleif, Michał, Kamila og Marlena.Planlegget dagens greie på hotellet. Utsikt fra fra resturanten på hotellet.Rower = Sykkel på Polsk 😄 Æ å vakreste ute på spasering. Det dukka opp en Mohito, mmmmm😄Sopot Molo, Sjetéen i Sopot. Monterer takstativ for syklene, var så heldig at foreldrene til Vakreste kjørte oss til flyplassen. All bagasjen innpakket og klar for Tos.Begge syklene i sykkelposer fra Decatlon. Håper på at dem har det godt i lasterommet, en blir litt tett knyttet til syklene 😄
Ho pus, kjæresten min har vært fantastisk turkamerat og vært veldig tøff da det røyna på med at æ leda oss på ville veier i de dype skoger med bjørn, ulv, flott, hoggorm og ekorn. Vi har hatt motvind og regn, en bakke og en punktering. Håper at turen gir mersmak på sykkelferie og at vi plutselig finner tid og sted for en ny tur i nærmeste framtid 😄❤️

 SørPolen til venstre (Kraków) og NorPolen til høyre (Gdansk) 

Da er sykkelferien over for denne gang og bloggen går nok i dvale til neste anledning 😄

En kommentar om “På tur nordover med fly, imorgen sol og badeferie i Barcelona.

  1. Glad you had a wonderful bike trip and thanks for sharing your adventure with me. By the way your girl friend is beautiful and you are as handsome as always. Great to see a fun young couple enjoying life. Have a good remainder of the summer. I’ll look forward to your next trip.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s