Dalnia te Działdowo, veldig bra veier.

Blir mye gjentagelser, men sykling i Polen er fantastisk. Det er rimelig flatt og bruker en hodet og ser etter bygdeveier så finnes det asfalterte og lite trafikkerte veier der en slipper å bære syklene…

Iløpet av dagen så stoppa vi med ei sånn katolsk kirka ute på landet, det var masse halleluja inne, og på gårdsplassen rundt. Utenfor gjerdet så var det 10-15 boder/stands dær dem solgte greier i forbindelse med en eller annen form for høytid. Plassen rundt var for gutter og jenter i alle aldre, her ble det solgt maaaange varianter av leketøys pistoler, rifler, hagler, maskingevær mm… Men det som var helt ūberfantastisk var utvalget av kinaputter!!! Drømte meg bort og savnet etter koselige små eksplosjoner var plutselig veldig stort. 😈😈😈

 Paulinka i godt driv. Trær, skya og en sånn landbruksgreie. Kyr og grønt. Nattens hotell, gammelt tysk gassverk. Stilig kåk og fantastisk betjening.Hotellrommet er rimelig bra, 350kr inkl. Frokost for to. Ute å spaserer, prøver å få gjort 10000 skritt om dagen, men har vært litt sløve for tiden…  Fin liten by Działdowo Fint og gammelt. Museum for et eller annet mener vi. Filosoferer over neste trekk 😄 Paulinka fanga frosken, men ho trengte ikke kysse den! Æ var dær 😄❤️
I dag ble det 65km og spasertur. Imorgen videre mot kysten, målet er fortsatt Gdansk, men underveis aner vi ikke…

Lykken er nedoverbakker, vinden i ryggen, rett hydrert 😄

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s