Alternativ rute te Warszawa

En ting æ har vært sikker på før var at æ skulle ha ordentlig kompass når æ skulle på neste tur! Meeeeen, æ fikk for mæ at teknikken og utviklinga var gått videre!?! GPS og elektroniske kart fortalte oss i dag at dette under var sykkelvei. Veien ble gradvis værre til skog og myk sand som så fin ut, men funka ikke for sykling!

Vi hadde ca 5 timer i skogen i dag og totalt 50km. Vi fortjente tog til Warszawa på slutten av dagen. Æ har rundt 12000km langtur på sykkel bak meg og æ må si det at dagen i dag er på fem på topp lista over utfordrende daga på setet 😜 Kommer til å huske sanda i skogen og sinnsyke kart lenge ☠

 Bak sykkelen… Foran sykkelen!!! Og kartet som sier, FANTASTISK rute!

 Løpet i forveien med mob for å sjekke om det er rett retning! Holder på humøret  Går ikke sykle, men det går å gå, må si at æ imponert 💞 Kampen mot sanda…
 Innspurten te Warszawa  Warszawa baby 😄 Kveldslyset er fantastisk ❤️

Vi fant et fantastisk hotell i Warszawa, SoundGarden. Det er et sånn forretningshotell med automatisert det meste, men folkan i frontdesken e helt fantastisk. Bestiller takeaway me levering te oss da resturanten var stengt, ordner med bagasje, sykler. Vi veldig happy!

No sitter vi å sammenligner blåmerker, insektbitt, skrammer mm… Æ vant knepent 😜

Det går sæ te.

Imorgen fortsetter turen videre, og klok av skade så skal vi lese kartet og dobbeltsjekke om det er suverent for sykling.

 Tell skrekk og advarsel 😈

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s