Rødglødende, nervøse, groteske, djevelske -FY! Vi vil sykle!!!

No e klokka passert 21:00 dag to, og bagasjen er ennå ikke kommet. Æ må si det at raseriet har peaka et par ganga i løpet av dagen da håpet, kl 14 gikk dårlig, og ingen baggasje kl 16 og igjen ingen bags kl 18… Fikk beskjed om å ringe etter klokken 20 om vi ikke hørte noe… Etter mye om å men så fikk vi tak i et damemenneske som gir beskjed at det er folk der til kl 22, men tar ikke telefonen etter kl 20… Grrrr… 👿

No har vi flytta inn te sentrum av Kraków da vi ikke blir låst til hotellet og flyplassen da dem anbefaler å komme innom… Det går ikke 😜 SAS skal få betale for overnatting til vi har fått bagasjen eventuelt erstattet den. Det er mye greier bla telt, soveposer mm… 

No benyttes tiden til å kjøpe litt rent tøy…

Titte litt rundt… 

Mer titting, andre får sykle!!! 


Frustrert og mektig forbanna

Cava funker mot alt vondt… 

Oppdatering følger, skal straffes med ostetallerken nå…

Håper bags og sykler popper opp i morgen formiddag! 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s