Øm ræv og såre handledd

Nope, e ikke manus te voksenfilm for spesiellt interreserte! Dagens realitet!

Dagen i går begynte me at æ vokna av at æ frøs, det var så kaldt at æ tror tunga var frosse fast i teltduken en stund, men fordelen var at æ vokna…
Alt av klær var gjennomvått, men klær av ull har berga mange! Logisk som æ var… Det var jo bare 16/17 mil te Alta, så æ skippa sykkelbuksa, dustemannen!!! Og det med en ny lærsal av merket Brooks, dem e kjent for lang innkjøringstid! Skjønne det at hekken e øm og handleddan e sår etter mye skyving av kropp for å finne en behagelig sittestilling, det va ikke mulig!
Det æ hadde av proviant var noe mørk kokesjokolade og vann e det nok av, det e bare å åpne kjeften så går det av sæ sjøl, kickstart med andre ord 😉 Det ble litt over fire mil før æ kom over en campingplass som solgte mat. Der stod det ei lita Stockholmspia og målte mæ opp og ned, Chili Con Carne ble anbefalt og bestillt. Skjønte ka den målinga gikk i da æ fikk posjon mat, tror det var te tre mann! Forklaringa var at sykkelista træng mye mat, mao ho så an kundan og estimerte behov 🙂 Glimmers pia 🙂
Fra den der campingplassen gikk ferden ca 200 meter, der var det en butikk æ fikk sjokolade og proviant. Traff et par sykkelista der som hadde sykla fra Lindesnes. Dem hadde en suveren tur, men det hadde gått fortere enn forventa pga dårlig vær, ellers suverent. Dæm kunne iallefall fortelle mæ at været ikke var suverent over sennalandet og æ kom te å få motvind, no shit!! Dæm tok ikke feil!!!! 🙂

Da var det bare å hive sæ i kast med sennalandet, fytte… Kaldt, motvind og uendelig oppoverbakke! Hadde estimert et par tima der. Har sotte på motorsykkel over der og det tok ikke lange tida…
Etter en stund, par tima tippe æ, så domne ræva bort! Det oppdaga æ me at æ trodde at sæte var løsna og surra rundt og handleddan var sår etter å dytte mæsjøl rundt på sæte. Sæte var ikke løst, hekken hadde tatt kveld og æ hadde mange tima igjen te Alta!

Kom te et skilt som sa at æ var i Alta, men kunne ikke finne sentrum! Måtte spørre en kar om kor sentrum var og etter forklaring, feilsykling, leting og spørre person to fant a byen! 🙂

Dær fant æ et Rica, mannen i skranken spør om æ har noen avtaler igjennom jobb! Forsøker med min arbeidsplass og da økte prisen…? Vi hadde en hyggelig samtale og æ fikk rom uten avtale, men vettig pris! Tror æ så sliten ut og klokka var 23:20, æ trengte sårt dusj og binge!!!

Datt i søvn øyeblikket før hode traff puta og vokna tett før åtte med tidenes bavianræv! Trur dokker ikke at ræva hadde funnet ut at den skulle hovne i natt!
Så i skrivende stund står æ på hender bak i bussen!
Kom fram te at hvis æ skulle berge turen Tromsø-Trænafestivalen kommende onsdag med brødrene mine og nevø så var buss te Tromsø løsninga… Skal sette inn salen i no salfett når æ kommer inn døra hjemme!
Av forståelige grunna lægg æ ikke ut bilde i frykt for represalia!!!

Ser ut av vinduet på bussen og ser at det e nydelig sykkelvær, veldig sårt både her og dær!
Sånn e det bare, lyspunktet e at æ rækk fæst!!! 😀

Da e klokka passert 18, æ e hjemme og laster opp et par bilda. Bildan rettferdiggjør ikke det fantastiske drittværet, men en kan se at det e langt, sliten mæ og en fantastisk Chili con carne. 🙂

20120623-182241.jpg

20120623-182258.jpg

20120623-182315.jpg

Det ble naturlig nok ikke tatt bilda da det regna da æ ikke ville drukne kamera og legg merke te at motvinden ikke vises!

Ferden går videre mot Træna onsdag hvis vi ikke blir forsinka, mange klokka… 😀

3 kommentarer om “Øm ræv og såre handledd

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s