Starten Nordkapp og sørover

Jepp.
Dagen i går var helt fantastisk.
Dagen starta fra hurtigruta med bil hjem te ho Linda, der hadde dattera og type mekka no eggesalat, fantastisk lunsj 🙂
Ho Linda og ei lita søt snella av ei privatsjåførvenninna var så snill at dem kjørte mæ opp te Nordkapplatået. Snudde før gaten da dem skulle ha 270,- for å titte ut i intet… Det kunne æ gjøre gratis i alle retninge!!

Det regna vannrett og æ lurte på om dette var helt lurt da æ var gjennomvåt etter få minutter, men en må fokusere på de bra tingan! Trår du på sykkelen så holder du dæ varm 🙂
Første stopp var hos en kollega av mæ, Bjørn bor på Sarnes. Han venta dattra si med type og to onga og hadde ei gigantisk gryta med kvalbiff, der ble æ naturlig nok to/tre tima, spiste te æ næsten sprakk og tørka opp litt..

Deretter gikk turen igjennom noen tunella, fant ut at tunella e genialt! Det regne ikke i dem! Æ lure på om æ tilhenger av å legge norge i rør!! 🙂
Holdt på et par tima etter nordkapptunnellen. Planen var å sykle te Alta, men begynte å bli litt bekymra da æ var gjennomvåt, kald og lurte på om æ var helt rætt nagla… Satte opp teltet i et sånn vindsjul for no kartinformasjon og gla e æ for det… I natt blåste det smådjævla og æ bedde te ho store sykkelgud om medvind i dag!! Ho gliste å ga mæ motvind, men det e sikkert bare for å styrke karakteren min så det e bare å nyte 🙂

I skrivende stund e æ inne i fjerde koppen kaffe og syke mæ opp for distansen te Alta, det enda 10 mil dit, sånn e det bare… Gikk ikke så fort som æ hadde planlagt, men sånn e det bare 🙂
Det e lystna opp nokka og værmeldinga ser ikke ille ut, det e åsså no å ta i betrakninga på resten av turen! Har fortsatt et håp om å komme mæ te tromsø, men det blir nok ikke før i morgen kveld eller en anna dag! 🙂

Iallefall humøret e stigende 🙂

20120622-130919.jpg

En kommentar om “Starten Nordkapp og sørover

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s