Ny tur på gang i nabolaget

Da e det ny sesong og mer rosablogging på gang.
Sitt på jobb og dagens dato e sånn 11.6, nedtellinga te ny tur e i gang… Ca. 10 daga te starten går, såfremst det ikke skjer no supergøy hjemme æ ikke kan gå glipp av! 🙂

Planen i år er i nabolaget rundt Tromsø.
Dette vil si at årets tur e planlagt og går sammens med to brødre av mæ og onkelunge.
Turen går fra Tromsø og målet e Træna med Trænafestivalen som en avrunding på turen. Æ, bror, og nevø starter den 27. Juni og e på Træna te festivalen starter 5. Juli.
Underveis plukker vi opp yngste bror Markussen på Andenes eller lengre sør da han ikke kunne stikke fra jobb tidligere.

Sommerforkjølesen sitter i, men den e ferdig te neste uke, iallefall etter planen!
Da æ går på land 19. Juni og turen ikke starter før den 27. Juni fant æ ut at det var noen daga te gode… Det danna sæ en plan! 😉 I stedet for å stresse opp alle rundt mæ eller gro fast i sofaen kom æ fram te no lurt! Æ starte på Nordkapp, utrent, bleikfeit (par uker i syden hjalp ikke!) og passe slapp etter en særdeles rolig vinter. Planen e da å komme mæ så fort som mulig nordover, sætte mæ på ho dyret og ri ho te Tromsø så fort æ bare kan, har en slu plan om å ta en liten fest før æ og Nokentoilling og nevøen starte!
Turen går fra Storgata, ned via Perez videre ut på kvaløya og videre sørover langs kysten! 🙂

Skjønne det kor æ glæde mæ! Fjorårets tur på Northern tier var helt fantastisk og drømman mine e titt og ofte tebake i sommern 2012! Dette har trigga lysta for mer laaaangtur no voldsomt, men det e ikke helt enkelt å ta sæ mange måneder fri fra jobb for å surre rundt på sykkel i den værden. Sykkelturen no me mine brødre å nevø e en del av de store tingan æ ser fram te.
Videre hvis lottokupongen, en sponsor eller noen som har løst te å se mæ slite mæ rundt i værden, e neste prosjekt, Tromsø-VannhulletPerez-Bejing og/eller Alaska-Argentina! Skjønne det det e mye vei der ute som skulle vært sykla på! (Vil på det sterkeste oppfordre noe/noen te å kjøpe mæ fri fra jobb og sende mæ avgårde!!!)
Har hørt et lite rykte om at æ e på tur mot Bejing allerede, det stemmer dessverre ikke og det e ikke for at æ ikke har lyst!!

Det blir nok litt blogging og bilda etterhvert her og på brodern sin side.

Uansett ønske æ alle alt godt, passe hydrert og vinden i ryggen i sommer!

20120611-195816.jpg

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s