En måned etter total lykke og søket etter mer av samme sorten!

Da e det en måned siden æ kom hjem fra det æ håper blir sett på som en av mange digge tura om noen år. Tenkte plutselig på at det var lurt å blogge noen linjer, så her fortsetter det hulter te bulter… Æ har no vært tre uker på jobb og finner ut at det e veldig fint å være tebake, men savner sykkelen, ho e hos MX sport og Spa, ho gjør sæ lækker og strammes opp for framtidig kos og langturhygge. Tenkte å legge ut om at ho må strammes opp når ho e blitt litt sliten etter noen tusen km, så æ holder klokelig kjeft 😉 Æ må næstn lægge te at MX Sport hadde gjort en fantastisk jobb for mæ i forkant av sommerns sykkeltur. Det oppsto litt slitasjeskada på sykkel, men det e væl ikke rart da ho fikk sæ en mektig runde i sommer. Æ hadde smertefri og bortimot problemfri tur, en pungtering og det kan vi tåle!
Framover skal æ prøve å få lagt opp ekstradager te framtidig avspasering og fri fra jobb og håper RS e forståelsesfulle for at æ trenger12-20 uker sammenhengende avspasering… Kanskje æ kunne legge inn RS og redningstjenestebesøk worldwide!? Hmm… Kunne det bli en jobbreise 😀 Æ spekulerer på sykling døgnet rundt og hodet løper løpsk, hele værden hyler etter å bli trødd på av mæ og gullet. Ene øyeblikket har æ lyst til å starte hjemme i storgata132 og avslutte i Kina eller starte sør i Argentina og sykle nordover eller sykle mer i USA, der var det så fantastisk!

Klikk for å få tilgang til RouteNetwork.pdf

Har mye å sykle der hvis æ skulle sykle rundt hele greia. Hvis alt klaffe så blir det bra uansett kor æ sykle, ber te sykkelgudan for lange nedoverbakka, korte oppoverbakkan, oppholdsvær og medvind i alle retninger! 🙂 Det alle beste var hvis æ vant tilstrekkelig med penga, da skulle sykla verden rundt!

20110906-082440.jpg
Æ har vært heldig med været dette tørnet og det e jo fint å sitte å titte ut på og livet om bord e suverent. Når det e sagt så…

20110906-084919.jpg
Æ ser ikke lite fornøyd ut på bilde over 🙂 Blir nok te å fantasere mæ halvtoillat å plage vettet av vænna å bekjente me mine framtidsvyer framover. Håpe at dokker har tolmodig et me mæ, sykling e gøy og gjør det bekvemt for hodet, tankemessig og sånn generellt når det e på tomgang.

20110906-094148.jpg
Trøster mæ med utsikt på jobb, ikke helt feil når været e ok 🙂

20110906-094439.jpg
Det e lovt til å drømme å fantasere om næste tur 🙂

20110906-094626.jpg

3 kommentarer om “En måned etter total lykke og søket etter mer av samme sorten!

  1. Oppdager tilfeldig at det har dukket opp nye linjer her når jeg rydder i åpne vinduer. Da lar vi den ligge åpen. Inntil neste gang er det bare å trene til Nordsjørittet. Ble litt ivrig under tv aksjonen så nå står jeg på laget til Jon Almaas.

    1. Fantastisk 🙂 Æ fantaserer om næste tur, men tror ikke det klaffer helt sånn at æ kan ta en ny 13 ukers sommerferie… Æ har veldig lyst på 20 uker sommerferie 😉 Men når det e sagt så tror æ det bare blir 4 ukers til sommeren…
      DRØMMEN e jordomsykling 🙂

      1. Da er Nordsjørittet eller liknende overkommelig for min del. 3 dager inkl logistikk i hver ende.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s