Republic-Twisp, WA. Dag ca 51

Da æ ikke har sånn Wifi for øyeblikket blir det denne gangen masse tekst og så laster æ opp tekst med bildan på slutten ved næste anledning!

Æ begynner dagen som vanlig, planen e å ta det rolig å ta et fjellpass ad gangen, men det skjedde nok no underveis… Det ble nok to 🙂 Sånn e det når en e en rolig, avbalansert, litt satt fyr på tur! Glemte sjenert!
Fantastisk start på dagen, vokne av mæsjøl sånn fem min før 06 og e helt klar, kanskje litt overtent denne dagen. Treffer trekløveret æ har truffet på tidligere, no e det en pappa og en mamma med! Superkoserlige folk, mammaen kjører følgebil og pappaen e med som opptrekker 🙂
Koselig gjensyn på morgenen og ivrig som æ kan bli foreslår æ middag te kvelden. Det viser sæ at dem skal sykle over to fjellpass og litt over 160km. Æ kommer fram te at har æ sagt middag så må det bli sånn 🙂 Ivrig som æ kan være te tider løper æ ut på sykkelen og gunner på i forkant og regner med at dem tar mæ igjen på et øyeblikk. Dette fører te at æ surrer mæ ut av Republic feil vei og oppover et sat.ns fjell (Feil fjell!)… Skjønner no e gæernt når veien blir dårligere og en donge kue med en te fire spæna blokke veien, å det dæmre for mæ når ei enspæna ku driter foran sykkelen! Da e det bare å snu mot Republic igjen, det vise sæ at æ har surra bort nesten 20km denne morgenen.
Æ finner riktig vei, merket 20 (Går hele veien te Anacortes) og kjører på det æ har og håpe at æ tar dem igjen. Utover dagen kommer æ te det første fjellpasset (Wauconda pass) og treffer to par som er ute på Northern Tier Vest te Øst, æ får ståanes ovasjona og high five, men æ må si at æ næsten e misunnelig på dem! Dette e nokka æ kunne gjort lenge! 🙂 Det går en god stund så tar trekløveret og pappaen mæ igjen, dem var fornuftig å så på tour de france! Skjønne det han Thor Hushovd og Boasson Hagen e kjempereklame for Norge!!
Det blir te at æ kjører sammens med dæm og lærer det der med å ligge på jul, gjett om det tar mye av motvinden!!! Æ kjører i ekstase 🙂
Utpå dagen kommer vi te et lite sted der semipensjonista e ute på kjøring, skjønne det en må være så sprek når en bikker 60!!!
Trekløveret og faren har sånn kort pause på gang og anbefale mæ å kjøre i forveien. Æ e veldig mye tyngre lasta så æ kjører avgårde og havner på jul med gubbegjengen, skjønne det kor dæm kjørte!!! Skulle tro at dæm hadde hindmannen i hælan, holder dem rundt 10km før æ må lægge inn åran, blåse nesten knærne på å følge dæm. Det e kanskje et av mine største problem på langtur, æ har et problem å holde igjen hvis folk passerer på sykkel, æ må næsten kjøre på! Skjønne det har næsten sprængt mæ noen ganga denne turen! Æ kommer omsider til Omak i heftig motvind.
Der træff æ supportbilen dæmmes og det blir felles lunch i parken!
Æ kjører ut litt før de andre da æ e trægere enn dæm i motbakkan, skal si det svir, men…
Har det iallefall fint sitter å ser og myser på greier, terreng og fjell. Konstantere at landskapet forandre sæ radikalt i løpet av denne etappen!
Kommer fram te Twisp på ettermiddagen og der e det en kjapp dusj og ut på puben for å finne no mat! Der blir æ påspandert middag av Pappaen te trekløveret! Æ e veldig takknemlig, mett og sovne som en fornøyd, mett og trøtt fyr 🙂
Det her går så det suser, æ kommer nok fram te Anacortes 14 daga før deadline… Hmm… finner nok på no, blir desverre ikke Hawaii denne gangen, men håper på at denn biten ordne sæ en annen gang! Anne du med familie må ta kontakt hvis dere kommer over te Tromsø 🙂

20110723-102218.jpg

20110723-102252.jpg

20110723-102259.jpg

20110723-102309.jpg

20110723-102316.jpg

20110723-102326.jpg

20110723-102337.jpg

20110723-102402.jpg

20110723-102409.jpg

20110723-102423.jpg

20110723-102437.jpg

20110723-102451.jpg

20110723-102510.jpg

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s