Chester-East Glacier, MT

Satser på East Glacier te West Glasier i morgen eller kanskje helt te Whitefish 🙂
Har hatt en suveren dag i dag når en ser bort i fra dekk som ikke vil bli tett, en gigantisk drittsekk og regn med hagl som store klinkekuler!
Det med sykkelen ordna æ, håper æ med en kriseløsning, tett dekk på boks… hvis det ikke funker e det bare å gråte… Den tid en sorg 🙂
De derre haglan og regnet e egentlig bra for moralen, løste nokk opp en del stive nakkemuskla og regnet va no bare der 🙂
Æ dompa nok borti den første ordentlige drittsekken i dag i Browning, det regna smådjævla og hagl som digre klinkekuler, det får en te å se litt pjusk ut og det skulle den toillingen på Motellet (Det eneste i en town på 1065 folk) dra nytte av!
Han gliser te ei lita ei som sett med han i resepsjonen og sir at han skal ha 129$ æ spør om han kødde me mæ, men han glise å sir at det e langt te neste motell og være e dårlig!
Å dette tror den idioten at æ skal bite på, det e ca 25km. Te neste, såfremst dæm har ledig…
Æ tok kjangsen liker ikke drittsækka 😉
Fant et fantastisk Motell i East Glacier!!!

20110713-183534.jpg
Ellers kunne alt vært mye værre, e i strålanes humør og i morgen e væl egentlig første bakken æ kommer te etter Maine… (Trur æ!?)
Traff noen gutta på vei Øst, men dem hadde det travelt, tror nok at dem hadde vært lur å sjækka værmelding 😉

20110713-183836.jpg
Den lille byen æ forlot var veldig vennlig av sæ, ves æ kan si det… Het Chester, men det Motellet æ bodde på tror æ va både hjemsøkt av smådemona og va langt ifra rent! 35$ For den summen og det rommet dusja æ før æ gikk te sengs å ætter æ sto opp i morges! 😉
Var greit.
Nabokåken var en gammel bensinstasjon bygd om te kafé, der hadde dem full Engelsk -blackpudding… Strålanes fornøyd og mætt ble æ 🙂
Under bilda av Chester.

20110713-184442.jpg

20110713-184454.jpg

20110713-184428.jpg
Har sett fjell, først som noen hompa på horisonten, men det begynne å ligne på no!

20110713-184853.jpg

20110713-184917.jpg
Tror du ikke dæm varme kaffe i microen hær æ sett å blogge, men det e faktisk langt ifra den værste æ har smakt sia æ kom te US.

Mamma&Pappa æ har det suverent, æ ringe når æ kommer te Seattle ves det plutselig ikke dokke opp en suveren anledning 🙂

2 kommentarer om “Chester-East Glacier, MT

  1. Endelig kommentar fra modern og fadern. Vi synes det har vært hyggelig å følge bloggen din, virker som du har hatt det helt topp! Når er du i Spokane? God tur videre og velkommen hjem snart, fiskekakene skal stå klar.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s