Stanley te Williston, ND

Thanks Todd really nice of you to offer the floor to a Norseman. 🙂

Våkna tidlig i dag på gulvet til Todd, skal ikke legge ut bilde av hybelen, men det var en oppholde lass for en anleggsarbeider… Det kunne vært værre 🙂 Der det e husrom e det hjerterom, veldig snillt av fremmed pubgjest å tilby gulvet sitt te halvforvirra, sliten og småsnytt Tromsøfyr 🙂 Gårdagen ble den lengste etappen så langt da det verken var camping eller annet husrom å finne… Dette pga oljeboom og oversvømmelse i området.
Lenge så dagen i dag ut te å bli en reprise da allt i denne delen av ND e fullbooka, men da æ kom te Williston var æ forberedt på ca 80km til, men fant rom på første motell æ stoppa på! Bare lykken! Starta kl 07:30 i morges og gjorde de nødvendige 110km hit ferdig til kl 13:00

20110708-173346.jpg

20110708-173339.jpg
Området hær e flott og greit og allt det der, men det e veeeldig kjedelig i lengden. Veien e veldig rett, ganske smal veiskulder og en del trailere som surrer rundt med oljeutstyr! Vi skal være glad at hjemme foregår det til havs 🙂

20110708-173946.jpg
I morgen satser æ på å komme meg til Wolf Point, Montana. Det ligger i Fort Peck Indian Reservation.
Håper på litt mer «livlig» landskap da det til tider e vanskelig å holde sæ våken på sykkelen… Tror æ e blå fra knærne og opp til alt i orden da æ må klipe mæ med jevne mellomrom for å unngå å døse av og surre mæ ut i grøfta 🙂
Traff forresten et gjeng som tar Northern Tier vest til Øst, men dem var litt vel kokky, hadde følgebil og næsa i sky, men æ måtte ikke ha no me dæm å gjøre, dæmmes tap 😀

Det villese av alt i morgen blir andre gangen æ må stille klokka!!!

Ellers e alt vel, ikke mange spennanes bilda, men satser på at det blir no greier etterhvert 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s