Tvillingbyene Fargo, North Dakota og Moorhead, Minnesota

Jepp, da e æ kommet te Fargo og her traff æ en fantastisk fyr på gata da æ surre inn i Byn.
Han inviterte på en tidlig lunsj og der å da finner æ ut at æ skal ta et hviledøgn i her.
Han heter Jonathan og har foreldre og besteforeldre fra Gamlelandet og regner seg selv som 100% NorskAmerikaner og han prater godt norsk 🙂

20110704-121047.jpg
Æ og Jonathan 🙂 (Typisk Amerikansk antrekk, Mikke!!!) 😀

Folk e helt suveren var innom den lokale sykkeldealeren og der fikk æ skifta kjede på prinsessa mi, ho begynte å bli sliten og det var tett før tennern begynte å slite. Som sagt som gjort, ho ble helt fantastisk, men det e kanskje ikke så rart da ho e gått tett mot 4000km!
Sykkelbutikken ligger i en nedlagt togstasjon og lokalet er fantastisk 🙂

Fargo, North Dakota og Moorhead, Minnesota er «tvillingbyer» delt av en grenseelv, der Fargo er den store tjukke tvillingen som har alt… Æ surrer fram og tilbake og der er mye fint å se. Folkan her e veldig lik hjemme i utseende og så går dem rundt å sier «Uff da!» merkelig greie, men en arv fra gammeltida og dem mene at det e ikke er enkelt å finne engelsk ord for det samme!?

20110704-122019.jpg

20110704-122031.jpg

Æ har faktisk vært på museum her, imponasje!!! Var på et museum som heter «Hjemkomst Center» her er det et vikingeskip bygd av en NorskAmerikaner som hadde en drøm om å vende tilbake til gamlelandet. Han døde før skipet var ferdig og sønner og datter fullførte drømmen! Helt fantastisk historie som viser at det er mulig med ambisiøse mål og også gjennomføre dem for «mannen/kjærringa» i gata! 🙂
Sjekk ut nettsida for mer etterrettelig info!
http://www.hjemkomstcenter.com/

20110704-122740.jpg

20110704-122758.jpg

20110704-122807.jpg

Der fant æ bilde av stasjonsbygningen te den fantastiske sykkeldealeren!

20110704-122923.jpg

Som kjent er det 4. Juli i dag og det e en stor dag her borte 😉
Er blitt invitert med Jonathan på greier og utflukter i dag der æ skal bli vist rundt. Vis æ ikke roter mæ bort i løpet av formiddagen og vi greie å finne hverandre igjen så er det sosialisering i kveld 🙂 Det å leve uten mobil er en merkelig greie, her må/ bør det avtales greier i forkant og prøve å være på angitt sted te omentrent rett tid!!! Det går ikke helt å bare ta alt på infall når det er slik, men æ synes æ har hatt det sinnsykt bra så langt 🙂

Mamma, æ har det fortsatt suverent 🙂

2 kommentarer om “Tvillingbyene Fargo, North Dakota og Moorhead, Minnesota

  1. Ser du har det veldig bra.. Godt for kropp og sjel det.. Ha en flott feiring av demmes 17.mai…

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s