Frokost i Sauk Centre, Minnesota

Alt for å slippe å røre sæ, ble sent i går…
Da æ va på tur ibingen i går rundt åtte banker det på!? Skjønne det, kor æ lurte??
Åpne døra og dør e han fyren som viste mæ Motellet tidligere på dagen. Han og bandet skulle spille på loklalet og lurte på om æ ville være med? Kunne ikke si nei te ei pils så alle tanka om ukjente og greier var blåst på havet. Ut i bilen, der er konemor, sønn og en kompis og turen til lokalet var på nesten en time! Finner ut at pengbok, kamera, mobil og vettet lå igjen på motellet, men hadde $ nok i lomma te å være selvforsynt med øl 🙂
Treffer resten av bandet og de er noen artige typer, spiller blues og rock.
Dem hadde kommet i en annen van og påstod at dem hadde sett en sånn tornado slå ned når dem var på tur te lokalet… Dritvær var det i alle fall og æ hadde ingen ide om kor a va og kor æ kom fra, så for å safe mæ så måtte æ få dem til å skrive navn på motell og by æ bodde i…

20110702-103927.jpg
Sjekk ut Sauk Centre på http://collections.mnhs.org/MNHistoryMagazine/articles/54/v54i04p164-169.pdf

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s