Stillwater-Dalbo, Minnesota dag 30?

30. Juni starta med et brak kl. 05:55, kordan æ greie å dætte ut køya innsurra som en sylterull i lakenet fra ei seng som e nærmere 2,5m. bred e ikke lett å forstå. Aldri så galt at det ikke e godt for no! Kjapt ferdig dusja rett over sex og på sykkelen igjen, tror æ e på dag 30 eller no!? 🙂

Hadde kjæmpeambisjona, det var venta rundt 40 grader så her skulle det kjøres på!
Surra mæ innom en av de mange drugstoran for å hente vann og diverse nøtter. Dær inne ringer han Nordlys. Æ svare etter beste evne, halvforvirra og spent. Lur litt sjøl på om det var pga av at æ e pr kåt at sykkelturen ble iverksatt!? Har kommet fram te at det egentlig var et infall som måtte gjennomføres for mæsjøl!
Ble stående etter samtalen å lure på om det var noe lurt som ble sagt, men det vil vise sæ… Hvis det e no interresant for avisa!?

Surre mæ downtown Stillwater etter litt posering og prating blir æ invitert inn på frokost av Paul, tok selvfølgelig ikke bilde av ham, frokost måtte han få ordne. Sånne greier som mitt prosjekt ser ut til at det e spennanes for den vanlige amerikaner, tror ikke dem spandere frokost å lunch på alle turister dem ser?!? Det ble frokost nr to denne morgenen og det var bort i mot full engelsk 🙂 Æ må skjærpe mæ, æ e så vanvittig pratesjuk, surrer bort myyye tid, men æ kose mæ 🙂
Kom mæ no omsider videre og ikke uten så mye spennanes anna enn at dagen begynte veldig bra og bedre blei den 🙂

North Branch, lunch og nydelig pratsom servitør, dagen e fantastisk, æ e i siget!!!

Har surra igjennom flere steder i dag som, osceola, North Branch, Cambrigde og til slutt havna æ i Dalbo, pop. 80 og synkende. Her var det meste nedlagt annet enn posten!
Inn på posten, fikk råd om å sykle 5-600m. Videre til Donn Olson Farm, Cyclists’ Only Camping.
Her er det ordnet til en gammel låve, tre soverom, digert oppholdsrom, lite hybelkjøkken og mat å greier!
GRATIS for overnatting, dusj, drite og kaffe!!! Videre e mat og drikke symbolsk prisa.
Prater med Hr. Olson og han sier at dette begynte for en del år siden da dem skrapet opp veien for å asfaltere og det kom to sykkelister som var helt utslitt. Det kunne han ikke ha no utav og gutta satte opp telt i hagen og fikk låne dusj. Og opp satte hn et skilt om at sykkelista er velkommen og dermed begynte det å dukke opp sykkelista som krysser USA kyst te kyst!
Videre syntes han at det hadde vært greit med tak over hodet på sykkelistene, da ble låven bygd om. Når det var tak over hodet måtte da dusj og wc til, og det ble bygd. Deretter brant den lokale dineren, da fant han ut at det var greit å ha no mat her da det er milevis til neste!
Videre e det tv, kart over området og videre i alle retninger. Har bodd på moteller som er mye verre enn dette!!!
Skjønner det at det som er stort her borte e digert og den mannen trenger nesten to skrotta for å dra rundt på hjertet, ikke helt feil fyr med andre ord!

Dagen i dag har vært nokka av det mæst fantastiske, ever, æ e ikke lite fornøyd her æ sett nydusja klar for bingen. 🙂
Sånne daga som det her gjor en hel sykkelferie og har en 5 sånne daga i måneden så si det sæsjøl at en ikke kan feriere på anna måte!
Har kanskje ikke hatt den mest effektive sykkelmessig, gjorde 147km og har bikka totalt 3347km og det som kanskje e sykest av alt, knærne e suveren og rævva e på bedringens vei. 🙂

Mamma som du ser har æ det supert! 🙂

20110701-092326.jpg20110701-092346.jpg20110701-092405.jpg

20110701-092446.jpg

20110701-092518.jpg

20110701-092556.jpg

20110701-092614.jpg

20110701-092621.jpg

20110701-092627.jpg

20110701-092632.jpg

2 kommentarer om “Stillwater-Dalbo, Minnesota dag 30?

  1. Wow, genial dag mann! 🙂 Håpe du får mange sånne på turen videre! 🙂 Spent på å se ka dem skriv om dæ i Nordlys 😉

  2. Helt utrulig alt ka du ramle over der borte.

    Æ har faktisk spekulert litt på å tipse avisa, men det ser ut te at nån kom mæ i forkjøpet. 🙂 Artig. Du må si ifra om du vet katti det kommer nåkka i avisa, så kan æ sende dæ pdf av det. (Har e-avis.)

    Kos dæ, å håpe resten av turen fortsette like bra som den har vært te no. 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s