Wabasha-Stillwater, Minnesota

Endelig kommet fram til til Stillwater, Minnesota. Det ble sånn der 144km i dag og veldig fornøyd med det da den derre graderstokken viser 31 no kl 18:15 og i morra skal den bikke 40 pluss… Skjønne den sola e heftig her, var innom en drugstore og spurte etter solkrem med mer enn 70 i faktor!! Skeptiske damen leta, men det var nok max der i gården..

Ellers har æ skremt vettet av ei sånn resepsjonistfrøken, satt å leste bloggen te brodern, begynte å flire ukontrollert! Stakkars jenta, skalv lett, usikker, flakkanes blikk i mellom mæ og det æ regne med e en sånn hjertestarter 🙂 Når æ tenke mæ om kunne det likegjerne vært en diger revolver… Hmm, må nok passe mæ litt 🙂

Stillwater e en fantastisk pen liten town og folkan e fantastisk, de fleste æ e i kontakt med har en eller annen tilknytning te Norge.
Det bruke å starte me spørsmål kor æ kommer fra, æ svare og dæm roper på alle rundt omkring som har et eller annet me gamlelandet å gjøre og så e vi igang! 🙂 Mye skal svares på 🙂

De blir lengre i mellom hver sykkelist æ ser, traff en i dag og han mente at det e 100-150 som sykler vest til øst og kanskje 10-15 som sykler den veien æ gjør… Hmm, notat te mæ sjøl!!! Før neste tur, sjekk ut dominerende vindretning!!!!!! 🙂 På den andre siden e det no litt kjøling i vinden, selv om det er rundt 40. Mye drikke går det 5-8l. Om dagen!

20110629-192943.jpg

20110629-193100.jpg

20110629-193052.jpg

Ellers e det ikke mye å melde annet enn at det e sinnsykt mye gårdsbruk rundt omkring, mange kue å se, som brodern sir, med en og flere spæna! Som en god gårdsgutt æ e vurderte æ å fikse no melk, men usikkerheta med antallet spæna og blæmma det måtte være å ta fel, gjorde at æ la det på is! No viste det sæ etter litt forskning at det var en hannhest eller no i den duren…

Har hatt litt kødd med høyre kne, men det ser ut te at smerten/irritasjonen forsvant da æ øka på noen mil om dagen. Ellers fungere skrotten bedre enn forventa, før æ dro var det noe som var litt bekymra over at æ ikke hadde grunntrening nok, tror æ har fiksa det til nå. Ser på klokka at æ har vært på veien nesten en mnd og har 3200km. Unnagjort 🙂 Bare lykken!

En annen greie som kanskje e litt besyndelig, æ har begynt å fantasere om neste lang tur… Kor skal den gå? Har også en liten fantasi for september når æ e på fritørn… Har som kjent veldig god tid te å spekulere når æ sykle, har prøvd å løse sudoku og lese bok på de mest kjedelige strekningen, men æ har en lei tedens te å trekke te høyre og der e det korn, mais, soya eller dyr av forskjellige slag…
Nestegang tror æ nesten at æ skal ha med reisefølge, ka du tror om down under? Vi har ikke vært på sykkeltur siden 2010! 🙂

20110629-200554.jpg

20110629-201133.jpg
Bildet under taler for sæsjøl 🙂

20110629-201344.jpg

5 kommentarer om “Wabasha-Stillwater, Minnesota

  1. Godt å høre at du e over halvveis, da e d jo ikkje så langt igjen:) Her har vi ikkje pakka bort skian enda, blir Stryn til helga! Vet enda ikkje om æ kommer over førr en etappe, men ka med neste sykkeltur i baskerland?? Med ett surfebrett på sia. Da e han lilebror med!

  2. støtte franks forslag, sykeltur fra ankara via kirkut, bagdad,jordan så egypt å kysten tel marokko……

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s