Odell ved route66 og videre te Kewanee

Gårdagen fikk mæ te å tenke på hva i hel..te æ holder på med… Hadde motvind og regn hele dagen og er det noe æ hater mer enn motvind, det må være kombinasjonen, motvind og regn!!! Ble nok bare rundt 110km!
Sofa, nesepilling eventuellt en hengekøye hadde vært genialt! Drømte om å sitte dager foran tv og slappe av! Var så sliten da æ kom til Odell i går. Ikke ante æ kor æ skulle sove, sliten å våt var æ, men ting orne sæ 🙂 Dro på den lokale Diner, tok meg varm suppe, kirsebærpai, kaffe, milkshake og no cola! Livet begynte å se bedre ut! Frøkena som jobba der prøvde å finne tak i Sheriff, Deputy og ass. Banksjef (han hadde med city park å gjøre!) fikk ikke tak i noen, men hun sa at jeg bare skulle legge meg i parken og hun skulle gi beskjed til Sheriff når han kom etter kaffe 🙂

Jeg kom til parken, setter opp teltet under tak! Ser etter toalett eller en fin busk.
Da kommer banksjefen, beklager at han ikke var hjemme tidligere og låser opp redskapsskjul, dusj og toalett. Skal si at den dusjen var deilig. Takk til James!!! 🙂
Videre avslutter han med at hvis jeg tok frokost på Dineren «Ønskebrønnen» var frokosten på ham!! Skulle bare gi Misty beskjed 🙂 Frokosten i dag var suveren og han hadde ordnet regningen!! Det er for sånne opplevelser og folk en gjør dette, starta vel med et innfall, men innholdet kommer seg 🙂

Skjønne det kor fantastisk folk e, nesten satt ut til tider. 🙂

I dag fredag har æ hatt motvind, men det gikk seg til, ble ca 155km. Har tatt noen bilder av bensinstasjon for gamle route66, laaange veier.. Det er litt begrensa kor spennanes en kan få mais og soya åkera te å være…

Er nå kommet til Kewanee, sitter på macern, oppdaterer blogg og snart e det på leting etter en dusj, pute og ei heftig natt søvn 🙂

20110624-182945.jpg

20110624-183004.jpg

20110624-183028.jpg

20110624-183043.jpg

20110624-183055.jpg

Mamma og pappa, æ har det suverent 🙂

4 kommentarer om “Odell ved route66 og videre te Kewanee

  1. Å så genialt! Det er så digg å møte herlige folk på tur, det gjør jo alt!! Du er suveren – stå på videre! 😀

  2. Amerikanera har et ufortjent dårlig rykte. Æ misunne dæ virkelig turen, bortsett fra all syklinga da 🙂 Fortsett med de hyppige oppdateringen – det e virkelig artig å følge me på turen din og møtan med folk og plassa på veien!

    /Mario

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s