16. Generasjon SS, ekte fillebikkje!!

Skjønne det, i dag e vel den eneste dagen æ har følt meg utrygg… Kommer bortover veien og der kommer det en diger hund æ e sikker på dem kaller Adolf Stapo Mengele og alt opp for å skremme vette av folk! Æ tok desverre ikke bilde av den, men tru mæ den var fæl! Den følger etter meg en stund uten å lage en lyd, så begynner den å snerre + reise bust og en sånn fæl asmatisk plystrelyd dypt nede i brystkassa på den! Æ sakker ned og funderer på hva æ skal gjøre, skal det mye til for å kakke en sånn en ut av verden? Valgets kval, stopper sykkelen og går av på le side og prøver å jage den hjem. Den snærrer og jeg prøver på engelsk, spansk, samisk, egenproduserte ord og til sist rauss, rauss og noe med maskinpistol…! Da tusler den hjem og æ kan som en lykkelig halvtoilling fortsette min ferd i et sinnsykt regnvær!
I skrivende stund e æ en plass som heter Yoder i en pavilliong der æ har søkt dekning og spiser kjeks med peanøttsmør. 🙂
Alt e suverent, men det går litt sakte pga regn og så e æ litt usikker på hvilken delstat æ e i…

20110620-130957.jpg
Illustrasjonsfoto henta fra nett!

En kommentar om “16. Generasjon SS, ekte fillebikkje!!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s