NT 5

Dagen i dag har vært suveren med tanke på effektivitet!
I Woodstock tidlig i morges var det dritkaldt, ullundertøy e suverent iallefall fram til du innser at temperaturen e steget noe (Rundt 26)
Har sykla mye oppoverbakka i dag, men det som e merkelig e at æ innbille mæ at nedoverbakkan blir lengre. Faktisk så lang at æ må stoppe å lunche epler… Tror det e et godt tegn 🙂
Ellers så har æ begynt å skifte ham, har vært litt solbrendt til tross for solfaktor 70!!!!! Det orne sæ, æ kommer ut av skinnet som en ny å forbedra rød Torleif! 🙂
Ruta i mellom North Woodstock og Betel har vært tettpakka av landeveis ryttera og æ ser at æ har et problem å holde igjen… Vil bare forbi, det e tungt det… Dæm må jo ha pausa dem også så det har vært mye sykkelprat langs veien.

Dagen i dag har som sagt vært effektiv ble 13,98km. Skal se i løpet av de neste dagan om æ finner en plass å bli et par døgn å kvile hekken! Da skal æ kun gå på hender!

Ligger nå på et B&B Nestled Inn, eneste gjesten. Herremannen (ca 50år) som leier ut for sin bortreiste mor. Han skulle ha 86$!!! Greide å prute ned til 60$ til gjengjeld skulle æ forsvinne før mora kommer hjem så han ikke får bråk 🙂 LOL

Æ håper på ordentlige dagsettapper etterhvert! Hvis det skal bli no sus må æ nok opp på 200km + om dagen!

Ser fram te korte oppoverbakker med påfølgende laange nedoverbakker, har det suverent!
Det e fortsatt en god bit igjen te mål så det e bare å hive seg med underveis! Får se om den storkjefta lillebror greie å nappe ut noen fingra å ta en etappe!!!
Trafikken e suveren det e brede veiskuldra og passe tett med greier en kunne finne på å trenge, løp å kjøp billett 🙂

Ellers så har æ ikke sett noen vampyra, kanskje en underjordisk eller en gnom, så vennligsinna ut!
Banjospillera har e tilgode å se, muulig æ så en banjo bak i ei drosja når æ spurte etter B&B i Betel!! Han taxi var faktist så rund over vomma at æ tror han måtte bruke vaselin for å få rattet rundt, og hvis han var en skummel banjospiller måtte han nok ha tilkaldt et høggeri før han kunne skumle!

Måtte alle dra på sykkelferie, det e suverent 🙂

18:47, sovetid 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s