Still kicking

Endelig framme i NYC!!!
Fly e gøy når en treffer trivelige folk.
Det første flyverten gjorde var å ta meg for å være norskamerikaner, ler lenge!!! 🙂 Æ måtte forklare at æ prata Tromsøværing!!

Headphones var ikke levert før avgang og plaster på såret var gratis sprit/vin!!! HALLO flyet var fullt av nordmenn…
Traff ei amerikanerinna på flyet, det ble en del prating da ho er fra en av statan æ skal passere!
Ble invitert til henne og familien på Hawaii og fikk opplyst at det finns bra priser Seattle-Hawaii, det fikk mæ te å tenke! 🙂 Mulig at en bør tråkke på og komme seg fort over og avslutte sykkelferien med en øytur!? Forsiktig optimist og muligens naivt!!! Har ikke sykla så mye enda 😉 Har hengt mæ på noen sykkelbud og surra runt i byn, tror æ har sett det mæste!

Ellers så gikk det som det måtte gå i passkontrollen, ble plukka ut i køa før skranken. Kom en sånn politivariant og spurte etter pass, videre lurte ham på hva æ skulle her… Æ sier at æ e her på ferie for å sykle te Seattle og han gir utrykkelig beskjed om at æ e i NY!!! Æ sier at æ vet og det e målet. Hoderystende gir han passet tilbake, sier at den var på kanten, men ønsker meg god ferie 🙂
Han i skranken lurte om æ var proff, æ sier at det e gøy og vips e æ innenfor porten, dem gidder ikke sjekke bagasjen en gang 🙂

Bor i kinabyen, her e det supert, men det blir nok tidlig kveld…
Blir litt rastløs og trenger å komme meg på jul 🙂

Hvis noen ser ho mamma må dem si at æ har det bra 🙂

20110613-112613.jpg

2 kommentarer om “Still kicking

  1. Hei! den norske-amerikanske kvinne vår meg! Vi hadde det hyggelig på fly, likevel vår vi de eneste folk som vår ikke fulle! 🙂 Du må ha det bra når du sykkel, og snakker aldri med folk om religion eller politik, da skulle du ha det helt fint. Ikke glemme de små byene, eller … når du kommer til cold-snap i North Dakota og få snow og is den 4 juli … bare tenke på Hawaii, og sikkel videre! Jeg skal tenke på Norge lys-sommer da jeg fikk 40 grader C i august! Du er velkommen hos oss … skall lese bloggen din. Beklager for min dårlig norsk, og vaere sikkert å fortelle folk om de gode tingene i USA … 🙂 Hilsen, Anne

  2. Hei! den norske-amerikanske kvinne vår meg! Vi hadde det hyggelig på fly, likevel vår vi de eneste folk som vår ikke fulle! 🙂 Du må ha det bra når du sykkel, og snakker aldri med folk om religion eller politik, da skulle du ha det helt fint. Ikke glemme de små byene, eller … når du kommer til cold-snap i North Dakota og få snow og is den 4 juli … bare tenke på Hawaii, og sikkel videre! Jeg skal tenke på Norge lys-sommer da jeg fikk 40 grader C i august! Du er velkommen hos oss … skall lese bloggen din. Beklager for min dårlig norsk, og vaere sikkert å fortelle folk om de gode tingene i USA … 🙂 Hilsen, Anne

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s