Starten!

Vinteren 2009 starter det over glass druejuce og eller et glass whiskey.

Æ og en kompis, John-E med prinsesse, Mona hadde en kulinarisk aften, sent og muligens litt fuktig ut på kvelden begynner vi å lure på hva som var lurt å gjøre sommeren 09, da kom åpenbaringen, sykkeltur Tromsø-Oslo hørtes lurt ut. Kompisens lille prinsesse kom med en heftig latter med en etterfølgende kommentar «ha ha, det greie dokker ikke!» Det ble starten…

Sommeren 2009 ble Bodø-Oslo gjennomført og 2010 ble Tromsø-Oslo gjort. Æ har aldri vært så toillat etter å sykle, men de siste 100 milan i 2010 var æ aleina og begynte å spekulere på neste års tur og i løpet av senhøsten 2010 kom æ fram til at coast2coast US var kjempelurt…

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s